Leeuwen- of Qilindans boeken

Leeuwendans

Een leeuwendans is ideaal voor het brengen van geluk, amusement en wat spannende activiteiten op uw programma. Een leeuwendansoptreden wordt verzorgd door Pack Mee Pai Vereniging Nijmegen verzorgd door minimaal zeven leden om o.a. de leeuw te spelen en de bijbehorende muziek te maken. Als u een leeuwendans wilt boeken, houd dan rekening met de hoogte van het plafond als u deze binnen wilt laten optreden. Een Chinese leeuw kan heel hoog springen, maar een laag plafond verhinderd dit.

Qilindans

Een Qilindans ziet er vaak wat intensiever en wilder uit dan een leeuwen- of drakendans, en brengt veel actie naar uw evenement. Het doel van een Qilindans is hetzelfde, geluk en voorspoed brengen en boze geesten wegjagen. Een Qilindans is echter minder geschikt voor kleine ruimtes, en is in de Chinese cultuur sterk geaffineerd met de Hakka-populatie (een ethnische minderheid in het zuiden van China). Hierdoor zie je Qilindansen nog maar weinig voorkomen, hoogstens met Chinees Nieuwjaarsvieringen.

Hard volume

Houd er a.u.b. rekening mee bij het bestellen van een Leeuwen- of Qilindans voor binnen, dat de instrumenten erg veel lawaai maken. Als je als toeschouwer erg dichtbij staat en nergens naartoe kan is dit erg onprettig. Als u wilt dat we binnen optreden is het verstandig om oordopjes te regelen voor mensen die dichtbij komen te staan.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tarieven

Prijs Leeuwendans

Standaardprijs: €695,-

Het basispakket bestaat uit een 10-15 minuten standaardshow leeuwendans (1 leeuw) met het “Cai Qing”-ritueel (ook “Choi Chang” genoemd) geschikt voor zegeningen van openingen, grote ruimtes, verjaardagen of belangrijke gebeurtenissen.

 

Huwelijk: €795,-

Het huwelijkspakket bestaat uit een 10-15 minuten leeuwendans met het een gelukswens, twee leeuwen, en de mogelijkheid om in overleg iets persoonlijks toe te voegen.

 

(Omdat er veel mensen betrokken zijn, graag tijdig reserveren zodat wij twee leeuwen beschikbaar kunnen hebben)

 

Budgetpakket: €495,-

Het budgetpakket bestaat uit maximaal 10 minuten leeuwendans met één leeuw, en de minimaal benodigde muzikanten. Ideaal voor kleine verassingen, of bij de entree van een evenement.

 

Prijs Qilindans

Standaardprijs: €695,-

Het basispakket bestaat uit een 10-15 minuten standaardshow qilindans met het “Cai Qing”-ritueel geschikt voor zegeningen van openingen, grote ruimtes of belangrijke gebeurtenissen.

 

Toch niet wat u zoekt? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw plannen te bespreken.

 

Transport

Tot 10 km afstand van Nijmegen €0,-

Tot 20 km afstand €20,-

Tot 30 km afstand €40,-

Tot 50 km afstand €60,-

Tot 80 km afstand €100,-

Meer dan 80 km afstand €120,-