Pack Mee Pai – Kung Fu

Leer zelfverdediging & Chinese vechtkunst

Voordelen van het leren van zuidelijke kung fu

Pack Mee Pai is een unieke Chinese vechtkunst die je lichamelijk en mentaal sterker maakt en zorgt dat je met meer zelfvertrouwen en vaardigheden moeilijke situaties aankan.

De technieken van deze stijl veronderscheiden zich doordat ze kort, praktisch en snel zijn. Lenigheid en acrobatiek hebben in tegenstelling tot veel Noordelijke kung fu stijlen niet de focus. Pack Mee focust zich op extreem stevig voetenwerk en balans waarbij explosieve kracht en snelheid essentieel zijn.

  • Leer kung fu technieken die je direct kan toepassen in moeilijke situaties
  • Verbeter je conditie, reflexen en stootkracht!
  • Verrijk je perspectief met Oosterse filesofiëen en principes die al honderden jaren effectief zijn in martial arts

Een unieke en beruchte stijl

Waar komt de Pack Mee stijl vandaan?

Er zijn veel legendes van de monnik ‘Bak Mei’ die deze meedogenloze stijl gecreëerd had. Deze zat de toenmalige keizers zo in de weg, dat zij hem zo snel mogelijk wilde execturen. De stijl werd origineel alleen, één op éen in het geheim doorgegeven op de volgende generaties monniken. Slechts de vierde generatie opende een school in China voor deze stijl.

Blijf sparren met elkaar om beter te worden

Om goede reacties te creëeren en conditie te trainen sparren we veel. Door constant je technieken te testen op nieuwe sparringspartners blijf je scherp en verrijk je de persoonlijke martial arts kennis. Hierdoor ben je een in feite nooit klaar met leren en opbouwen van ervaring. Onze lessen zijn geschikt voor jong en oud en je kan tot wel drie keer per week komen trainen!

Kung Fu bij een hechte vereniging

Groepsfoto pack mee pai nijmegen

Respect & individuele groei

Bij Pack Mee Pai Vereniging Nijmegen gaan we zorgvuldig met elkaar om en is respect voor de ander belangrijk. Er is een fijne trainingssfeer, waarin iedereen weet waar hij/zij aan toe is en stapsgewijs sterker wordt, of juist intensief met gelijkgestemde leden traint. Er worden lesdelen klassikaal gegeven, maar meester Kwee Wie Yang neemt ook de tijd om individueel leden verder te helpen.

Tradities

Als kung fu school worden we ook regelmatig gevraagd om de traditionele Chinese leeuwendans te doen. Een intensief schouwspel om zegening en geluk te brengen, waar goede beheersing van kung fu vereist is om het helemaal tot het eind vol te kunnen houden.

Toewijding aan kung fu leidt in de ervaring vaak tot zelfvertrouwen, veerkracht, verbeterde algemene fitheid, verbeterde coördinatie, meer focus, inzicht, en verbinding van lichaam en geest.
-Kwee Wie Yang 

Gratis proefles meedoen?

We trainen op maandag, woensdag en zaterdag. Laat ons weten wanneer je komt, vraag naar meer informatie of lees ‘veelgestelde vragen‘.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Nieuws