Chinees nieuw jaar Rotterdam 2024

Pack Mee Pai (白眉派) & Tai Chi Vereniging Nijmegen at Chinese New Year Celebration 2023 in Rotterdam

Great collaboration with several kung fu schools and lots of fun with Pak Mei Kung Fu Amsterdam, Kung Fu Amsterdam Zuid – Pak Mei Pai 白眉派, Shaolin Kung Fu School Kung Tao, Yat Hong Gymnastic Association, Traditionele Kung Fu School Xin Yi and more!
We wish you all a prosperous 🧧🧧🧧 and healthy new year! 恭喜发财 🐉

Vanuit de ogen van een toeschouwer.

Niet lang hoefde ik te zoeken naar het feest. Slechts het volgen van de menigte en het geluid van de bekken en de trommels bracht me naar de viering. Kruiskade Rotterdam, een belevenis! De straat kleurde Rood. De muziek uitnodigend. De sfeer hartelijk. Eén groot feest.

Vele lachende gezichten van de leden van alle scholen, en in de stralende gezichten ook de serieuze blikken en focus van professioneel performance!

Het publiek stond er vol verwachting omheen te genieten, te dringen, om zo dichtbij mogelijk te komen. Een glimp te zien van iedere Leeuw, iedere draak. Geen enkele stap willen missen.

Pack Mee Pai, mijn grote complimenten en respect. Jullie waren fantastisch! Dank voor jullie saamhorigheid.

Khadija

Iedereen bedankt 💪 voor het helpen en de goede inzet! Dankzij jullie allemaal was het goed verlopen en erg mooi naar het publiek. 🐉🐉👍🏻Ik hoop dat het verdiende eten lekker was en de spierpijn meevalt!

Nieuws